Over mij

Over mij

 

Je bent waarschijnlijk op mijn website terecht gekomen omdat je overweegt om bij mij een behandeling te nemen. Ik stel mij dan ook graag aan je voor zodat je alvast een idee kunt krijgen van wie ik ben.

Gediplomeerd N.G.S. Wellness Masseur

Ik ben Karin Delfos - gediplomeerd N.G.S. Wellness Masseur. Inmiddels ben ik bijna 8 jaar actief in mijn massagepraktijk in Waarder. Ik ben dankbaar voor de trouwe klantenkring die in in deze jaren heb opgebouwd.

Mijn werkwijze

Mensen omschrijven mij als een 'mensenmens'. Ik ben geïnteresseerd in wat mensen bezighoudt en wil graag helpen waar ik dat kan.

Mijn werkwijze wordt gekenmerkt door  persoonlijke afstemming. De massages worden altijd afgestemd op wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft. Voorafgaand aan een massage kun je vertellen waar de pijnpunten zitten. Maar ook tijdens de massage voel ik waar spanning zit en geef ik die gebieden extra aandacht. Mijn massagebehandeling is daarmee een eerste aanzet tot herstel, tot vermindering van de spierspanning maar ook het creëren van rust en ruimte in je hoofd.

Mijn aanbod is uitgebreid en divers, als je dat fijn vindt is het mogelijk om in één behandeling meerdere technieken toe te passen. Ik vind het belangrijk dat jij de massage krijgt die jij verdient!

Volledig ontspannen 

Mijn cliënten zeggen dat ik rust uitstraal en dat ze zich snel bij mij op hun gemak voelen. En mooier compliment kan ik me in dit vakgebied niet bedenken. Het is wat mij betreft essentieel dat de sfeer prettig is en dat jij je op je gemak voelt, want alleen dan kun je volledig ontspannen en genieten  van je massage.

Vier dagen per week sta ik voor je klaar in mijn praktijk. Mijn focus ligt op zorgdragen dat jij glimlachend en weer helemaal opgeladen weer de deur uitloopt!

Je bent van harte welkom!

Karin Delfos

 

Ps. Soms vinden mensen het ongemakkelijk om een massage te boeken omdat ze onzeker zijn over hun lichaam. Dat is in mijn praktijk zeker niet nodig, je kunt van mij verwachten dat ik respectvol en discreet met je om ga! Geef je over aan de massage en ontspan.