Cupping en massage

Cupping is een eeuwenoude geneeswijze uit Oost-Azië. Echter, op dit moment is deze massage behoorlijk in opkomst in Nederland.

 

Een cupping massage voer ik uit met siliconen cups. Door het zuigende effect van deze cups ontstaat er een zeer effectieve dieptewerking op de onderliggende weefsels, spieren en acupunctuurpunten. Cupping werkt namelijk op vijf lagen in je lichaam; de huidlaag, de spieren, de gewrichten, het zenuwstelsel en het lymfatisch systeem. Denk bij het lymfatisch systeem aan het vasthouden van veel vocht. 

 

Een cupping massage is zowel langzaam als krachtig. Ik zet cupping vooral in bij schouder- nek- en rugklachten of bij migraine als gevolg van stress en spanning. Ook wordt cupping veelvuldig ingezet als bevordering van het herstel na het sporten. De cups stimuleren de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen. Deze methode  is zeer populair onder mijn cliënten, omdat het enerzijds leidt tot ontspanning en anderzijds een pijnloze manier is om allerhande klachten te behandelen. 

 

Gun jezelf een moment van zowel herstel als ontspanning. Je bent van harte welkom!

 

60 minuten behandeling € 65.50 waarvan 30 minuten cupping en 30 minuten massage.