Ik ben trots dat mijn massages en service op Google worden gewaardeerd met 5 sterren! Je vindt hieronder verschillende beoordelingen van mijn cliënten. 

 

Corina 

'Fijne ontspanningsmassage gehad. Het is een cadeautje voor mijn lijf. Ik ben nu een paar keer bij Karin geweest en het volde al snel vertrouwd, ze is professioneel en een echt mensenmens'.

Toos 

'Met haar twee gouden handen is Karin gemaakt voor haar werk. Ze werkt vanuit haar hart en straalt rust uit, ik kan me heerlijk ontspannen'.

Jeannette 

'Het is heerlijk om elke 6 weken bij Karin terug te komen. De massages doen mijn lichaam écht goed. Ik hoef Karin niets te vertellen; tijdens een massage weet ze precies wat mijn lichaam op dat moment nodig heeft'. 

Liesbeth

'Een massage bij Massagepraktijk Karin Delfos is een heerlijke luxe, maar zeker geen overbodige luxe. Massages onderdeel van het zorgen voor -en het onderhouden van mijn lichaam'.

Maaike

'De massages waren een goede aanvulling op het herstel van mijn RSI-klachten. Een behandeling is ontspannen en wordt afgestemd op waar mijn lichaam naar vraagt. Kenmerkend voor Karin is dat ze oog heeft voor mij als persoon. Ze is vriendelijk, persoonlijk en klantgericht en heeft het beste met haar klanten voor'.

Karin

'Karin is een zeer deskundige masseur! Mijn lijf zet zichzelf snel vast en de massage en cupping bij Karin is een ware weldaad voor mijn lijf, spieren en hoofd'. 

Erik

'Door mijn werk als vloerenleggen heb ik vaak last van rugklachten. Mijn vriendin adviseerde me om naar Karin te gaan. Dat bleek een goed advies; door de massages zijn mijn rugklachten verminderd. ik merk echt veel verschil wanneer ik bij Karin ben geweest'.

Linda

'Iedere massage is maatwerk, net welke plek extra aandacht nodig heeft. Fijne en rustige benadering, met oog voor detail! Na drie cupping massages geen spanning meer in rug en schouders, een aanrader!'

Judith

'Bij Karin voel je je snel welkom en er is aandacht voor jou als persoon. Als ik bij Karin ben geweest voelt mijn lichaam weer soepel en zijn de pijntjes even weg'.

 

Nella

'Karin praat niet tijdens een massage, waardoor je je helemaal over kunt geven. Een massage geeft verlichting in zowel mijn hoofd als mijn lichaam. Echt een aanraden! Mijn dochters heb ik pasgeleden ook een massage bij Karin cadeau gegeven'.

Wendy

'Vanmiddag weer bij Karin geweest. Voor mij echt een moment van totale ontspanning. Ik ben heerlijk tot rust gekomen en helemaal zen. Er wordt tijd voor je genomen en je kunt in alle rust met een heerlijk rustgevend muziekje ontspannen en genieten van de overheerlijke massage ie zij geeft. Karin ziet en voelt ook altijd waar je gespannen bent en geeft daar dan aandacht aan. Verder is Karin een warm persoon en voel ik me er echt op mijn gemak. Echt een aanrader!'.

 

Liesbeth

'Echt een uurtje voor mezelf; helemaal tot rust komen. Na een massage zit ik weer 'goed in mijn vel' en de dagen erna merk ik dat bewegen gemakkelijker gaat'.

 

 

 

Leontine

'Een massage bij Karin voelt als een vakantie, wat wil je nog meer? Ik laad er helemaal van op!'.

 

Sara 

'Wat ben ik blij dat ik ooit een cadeaubon heb gekregen van Massagepraktijk Karin Delfos. Ik ben een fanatieke sportster, helaas heb ik een tijdje het sporten met pijn in mijn hart even aan de kant moeten zetten, waaronder het hardlopen. Inmiddels ben ik nu vaste klant bij Karin en kom ik maandelijks met veel plezier weer bij haar terug. Ik geniet van de massages, d.m.v. cupping en de bamboe behandeling ben ik van pijn in m'n rug af. Het werkt!!  Zo goed!!! Zo blij mee! Wat een verademing dat dit bestaat!!!'.

Bekijk deze -en nog meer- reviews op Google