Ontspanningsmassage.

Bij veel mensen is hun lichaamsbalans  verstoord, wat resulteert in zowel fysieke als psychische klachten. In je lichaam uit dit zich vaak in verhoogde spierspanningen en pijn. Mijn cliënten werken veelvuldig in eenzelfde houding (bijvoorbeeld computerwerk) of hebben juist zwaar lichamelijk werk, waardoor ze fysieke ongemakken ervaren. Daarnaast is tussen het drukke werk- en gezinsleven vaak te weinig tijd voor ontspanning en beweging. De ontspannings- of wellnessmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress, zodat je lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn. Mijn cliënten ervaren dat de massage zowel fysiek als geestelijk een verfrissende uitwerking heeft. 'Alsof ik even op vakantie ben geweest', zo verwoord één van mijn trouwe cliënten het resultaat van een ontspanningsmassage. Eén van mijn cliënten die zwaar lichamelijk werk verricht vertelt dat hij na de massages minder pijnklachten aan zijn rug ervaart. Tijdens deze massage wordt er een combinatie van cupping en massage gegeven.

 

Mijn werkwijze wordt gekenmerkt door persoonlijke afstemming. De massages worden altijd afgestemd op wat jij prettig vindt en wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft. Voorafgaand aan een massage kun je vertellen waar de pijnpunten zitten. Maar ook tijdens de massage voel ik waar spanning zit en geef ik die gebieden extra aandacht.

Ben je op dit moment onder behandeling van bijvoorbeeld een fysio- of manuele therapeut?  Dan kan de massage een toegevoegde waarde hebben. 

Gun jouw lichaam en geest dit heerlijke moment van rust en ontspanning!

45 minuten massage € 51.-

60 minuten massage € 63.-

90 minuten massage € 86.50