Treatments ® Mahayana

                                      Mahayana   

          

                                                         Mystical Bhutan 

Een van de meest verrassende landen uit de Himalaya is misschien wel het Konikrijk Bhutan, wat door haar inwoners liefkozend Mahayana wordt genoemd. Het ligt hoog in de bergen van de Himalaya, verschoten tussen China en India. Tot een aantal jaren geleden was de toegang verboden voor mensen van buiten. Hierdoor zijn oude mystieke rituelen en tradities goed bewaard gebleven.

De Mahayana monniken reisden een lange en gevaarlijke weg naar de TIger Nest Tempel alwaar zij mediteerden. De eigenlijke reis startte echter al met de Mahayana Treatment. Een eeuwenoud reinigingsritueel waarbij het lichtaam werd gemasseerd met warme Mani Stones, een reinigende lichaamspakking met traditionele kruiden en de helende krachten van het Himalayazout. Laat u inpakken in deze eeuwenoude mystieke Treatment en droom mee naar het bijzondere Bhutan.

 

 

 250 ml € 8.50 Hair and body foam

 De Hair & Body Foam is een royaal 2 in 1 product. De foam is een milde reiniging die door de extra   toevoeging van Aloë Vera extra verzorgend en verzachtend is voor huid en haar.

 

 

 

 

 

 150 ml € 8.75 Hand & bodycream

 De zijdeachte hand & body cream op basis van Shea Butter voedt en beschermt de huid intens. Ideaal voor   een droge en vochtarme huid. Door de fruitige en zoete bloemige geur wordt u mee op reis genoemen naar   de Tiger Nest Temple in Bhutan.  

 

 

 

 

 

 Badbom € 4.95

 

 

 

 

 

  250 ml € 8.75 Showeroil

 Deze zijdezachte douche olie op basis van amndel- en arganolie reinigt de huid en voedt haar rijkelijk.       Breng de olie aan op een vochtige huid en masseer deze in tot het veranderd is in een zijdezacht schuim.   Spoel daarna af.

 

 

 

 

 450 gram € 6.95

Het fijne zout uit de oceaan maakt de huid van het lichaam weer zijdezacht en egaal. De ronddraaiende bewegingen op d huid met het zout bevordert de doorbloeding.

Het product kan direct op een vochtige huid worden aangebracht. Scrub de huid met milde ronddraaiende bewegingen. Spoel de huid goed na. Voor een zachtere ervaring mengt u de Mahayana sea salt bodyscrub met de Mahayana shower oil (douche olie)

Inloggen | Bezoekers vandaag: 1 | Totaal bezoekers: 3160
Home | Massagepraktijk Groene Hart - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!