Hamamdoeken

Stranddoeken/ Hamamdoeken

De doek is 100 x 180 cm en heeft een gewicht van 260 gram per stuk. Licht in gewicht en makkelijk mee te nemen naar het strand, de sport, de sauna of op vakantie. Het doek heeft een hoog absorptievermogen en is ook weer snel droog. Doordat dit doek glad is geweven, klop je het zand er ook zo weer van af.

 

 

per stuk € 16.00

 

 

 

 

 

 

 

Badstof hamamdoek

Deze hamamdoek is van 100% eco-cotton gemaakt en heeft een standaard afmeting van 90 x 165 cm. Ideaal voor gebruik in de badkamer maar natuurlijk ook zeer geschikt voor naar de sauna, sportschool of vakantie.

Het doek is ca. 540 gra,/doek.

Verkrijgbaar in de kleuren wit en grijs:

 

 
per stuk € 19.95
 
 
 
 
 
 
Wafel badjassen
Badjassen gemaakt van 100% eco-cotton. Door de wafelstructuur hebben de badjassen een chique uitstraling. Natuurlijk heerlijk te gebruiken in huis maar ook zeker voor saunagebruik of op vakantie.
De badjassen worden geleverd in een unisex maat die door de soepele valling een prima pasvorm heeft voor zowel dames als heren. One size fits all.  € 39.95 per stuk.
 
 
 

 

 

 

 

 

Boho hamamdoek

Een prachtig geweven hamamdoek van 100% eco cotton, van ongebleekte katoen.

 

Zware kwaliteit en royale afmeting van 100 x 180 cm. Een multi-functionele hamamdoek met een mooi design, die heerlijk te gebruiken is om je mee af te drogen, in de sauna of strand, maar ook prima in de winter te gebruiken is als sjaal of als plaid op de bank.  € 25.95 

                                                            

Inloggen | Bezoekers vandaag: 3 | Totaal bezoekers: 2972
Home | Massagepraktijk Groene Hart - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!